Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

«Να σε πω τη μοίρα σου;»

Χιουμοριστικό μυθιστόρημα της Κατερίνας Θεριουδάκη - Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μολύβι

Οι εκδόσεις «Μολύβι», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του χιουμοριστικού μυθιστορήματος της Κατερίνας Θεριουδάκη «Να σε πω τη μοίρα σου;»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30, στην «Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας», Μητροπόλεως 100, στον 1ο όροφο (κοντά στον Λευκό Πύργο).

Η συγγραφέας παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας νεαρής γυναίκας, η ροή της οποίας διακόπτεται από ένα αυθάδικο, μα γεμάτο από απόκοσμες υπερδυνάμεις πλάσμα. Η ξαφνική εμφάνισή του και τα πολλά ευτράπελα που προκαλεί, δημιουργούν μια ευχάριστη αφήγηση, γεμάτη αισιοδοξία.


Και κάπου εκεί, αρχίζουν τα διλήμματα…

Πώς θα αντιδρούσε κανείς αν είχε την ευκαιρία να δει σαν ταινία την εξέλιξη της ζωής του δέκα χρόνια μετά; Θα έχει βρει τον άνθρωπο του, θα έχει κατακτήσει μια επιτυχημένη καριέρα, θα έχει καταφέρει να φτιάξει τη ζωή που

ονειρευόταν;

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν. Τουλάχιστον, όχι όπως δείχνουν τη στιγμή που τα περνάμε.

«Μάθε, καλό μου κοριτσάκι, για να τελειώνουμε, ότι η παρουσία μου εδώ έχει πολύ ουσιαστικό σκοπό. Και θα μπω κατευθείαν στο θέμα: θα σου δώσω την ευκαιρία που ποθείς. τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις το μέλλον σου.»

Μόλις ολοκλήρωσε με στόμφο τη φράση του, κορδώθηκε και έμεινε ακίνητο με τα χέρια σταυρωμένα μεγαλοπρεπώς για λίγα δευτερόλεπτα, σαν να είχε μόλις ανακοινώσει ότι ανακάλυψε το μαγικό φίλτρο που θα μας κάνει να τρώμε ό,τι θέλουμε τζάμπα και χωρίς να παχαίνουμε. Θεωρώντας προφανώς ότι η

στιγμιαία σιωπή μου σήμαινε ότι τα λόγια του αυτά με άφησαν άφωνη από ενθουσιασμό, άφησε να ζωγραφιστεί στη μούρη του ένα χαμόγελο ικανοποίησης.


Η συγγραφέας:

Η Κατερίνα Θεριουδάκη γεννήθηκε το φθινόπωρο του σημαδιακού έτους ναι_σιγά_μην_το_μάθετε στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικοεδρεύει διακριτικά μέχρι σήμερα - για αύριο κανείς δεν ξέρει.

Σπούδασε ξένες γλώσσες και ασχολήθηκε επαγγελματικά με διάφορα, αλλά η αναλυτική αναφορά ίσως θα μας έκανε να πλήξουμε.

Παράλληλα, η ενασχόληση με την συγγραφή είχε σαν αποτέλεσμα την δημοσίευση χιουμοριστικών άρθρων σε διάφορα μέσα, καθώς και ένα σωρό άλλες ερασιτεχνικές απόπειρες, μεταξύ των οποίων μία έκθεση στις πανελλαδικές εξετάσεις, ένα σενάριο για stand up comedy, ένα θεατρικό έργο, ένα χιουμοριστικό μυθιστόρημα, προσχέδια για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σενάρια και στίχους τραγουδιών.

Το χιουμοριστικό μυθιστόρημα «Να σε πω τη μοίρα σου;» διατίθεται στον χώρο των Εκδόσεων Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, Καλαμαριά – 2311 284046, 6948524500), στο e-shop του εκδοτικού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ekdoseis-molybi.gr/product.php?id_product=31 και στα βιβλιοπωλεία. Τιμή: 10 ευρώ

Καλή ανάγνωση!
Με εκτίμηση,
Εκδόσεις Μολύβι
(Είσοδος ελεύθερη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ