Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Νέοι Αυτοδιοικητικοί στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 1 με 3 Δεκεμβρίου 2016. Για πρώτη φορά δόθηκε βήμα στους Νέους Αυτοδιοικητικούς της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (Ε.Ν.Α ) ώστε να μπορέσουν να παρακινήσουν τους νέους που ενδιαφέρονται αλλά δεν τολμούν να ασχοληθούν με την πολιτική. 
Η Ε.Ν.Α αποτελείται από νέους της Τοπικής Αυτοδιοίκησής Α’ και Β Βαθμού σχεδόν από όλη την Ελλάδα και έχει την έδρα της στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με σκοπό ως νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και καθαρό βλέμμα με την πάροδο του χρόνου να δώσουν στις τοπικές κοινωνίες και στους πολίτες που εκπροσωπούν αυτό που πραγματικά τους αξίζει ,πόλεις βιώσιμες και φιλικές σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. 
Την τελευταία μέρα του Συνεδρίου θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη Γεώργιο τον τίμησαν δίνοντας του μία πλακέτα εις ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης της προσφοράς του και της εμπιστοσύνης που υπέδειξε ως προς τα πρόσωπά των Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας. 
Την πλακέτα παρέδωσαν ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α Νεκτάριος Καλαϊτζής –Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης ,η Αντιπρόεδρος Α’ Ανατολή Κωνσταντινίδου-Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη-Πολιτευτής Ν.Δ Β Θεσσαλονίκης, η Αντιπρόεδρος Β’ Κουρή Μαίρη Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης ,η Γραμματέας Θεώνη Λειβαδάρου Έπαρχος Θήρας ,η Ταμίας Αλεξία Γκιρτζίκη –Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης καθώς και ο Μανώλης Μάκαρης –Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας, ο Δημήτρης Κούβελας –Αντιπρόεδρος Δ.Σ Θεσσαλονίκης και ο Δημήτρης Μιχαλέλης –Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ