Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Φαντάζεστε γιατί πήγαν να συλλάβουν την Κατερίνα Στικούδη στο Ντουμπάι;

Για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ πήγε στο Ντουμπάι η Κατερίνα Στικούδη, και παραλίγο να μην επιστρέψει.

Οπως σωστά θα περνάει από το μυαλό σας, ο λόγος ήταν η εμφάνισή της, αφού έκανε γυρίσματα ντυμένη προκλητικά όπως συνηθίζει.

Ομως, εκεί τα πράγματα είναι σοβαρά, υπάρχει νομοθεσία σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν το σώμα τους από τους ώμους μέχρι τα γόνατα, κυρίως όταν κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους.

Δείτε πώς «ντύθηκε» η Στικούδη για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της προκαλώντας πανικό και δείτε στο βίντεο τι λέει για την επίσκεψη της αστυνομίας, που παραλίγο έλειψε να την συλλάβει.







Η ίδια εξομολογήθηκε το περιστατικό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show.

«Ευτυχώς δεν μπήκα φυλακή… Εκεί πρέπει να ντύνεσαι πιο συμμαζεμένα. Είναι πολύ αυστηρά, αλλά εγώ το πήρα λίγο χαλαρά», είπε η Κατερίνα Στικούδη και εν συνεχεία πρόσθεσε η Νάγια (η άλλη τραγουδίστρια που ήταν μαζί της): «Ήμουν στο μπροστινό αυτοκίνητο και η Κατερίνα ήταν πίσω και έκανε γύρισμα. Φόραγε ένα μαγιό η Κατερίνα, εγώ δεν φόραγα, ήθελα να γλιτώσω τη φυλακή. Γινόταν πανικός στο δρόμο, είχαν σταματήσει όλοι, μας χαιρετούσαν, ήρθε η αστυνομία από πίσω, αλλά ευτυχώς τη γλιτώσαμε γιατί σταματήσαμε εγκαίρως και μπήκαμε μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ