Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Διάγγελμα... εκλογών! Διέλυσε τις συντάξεις και δίνει ψίχουλα, ο Τσίπρας

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε εκλογές αφού δίνει παροχές προς συνταξιούχους, ο λαϊκιστής, ψεύτης Τσίπρας!

"Η Ελλάδα με τις θυσίες του ελληνικού λαού κρατάει το βάρος ολης της Ευρώπης και στο Προσφυγικό και στην οικονομική κρίση. Και αυτό ήλθε η ώρα να το αναγνωρίσει η Ευρώπη επεσήμανε στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό" ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Δέσμευση αυτής της κυβέρνησης είναι κάθε ευρώ που πλεονάζει από τους διαθέσιμους πόρους να αναδιανέμεται στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Σήμερα, παραμένοντας σταθεροί στην δέσμευσή, αποφασίζουμε την άμεση διανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους" είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας "η δέσμευση της κυβέρνησης κάθε ευρώ που πλεονάζει να μοιράζεται στους πιο αδύναμους Έλληνες καθώς και η κοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων".

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, θα δοθεί η 13η σύνταξη σε 1.600.000 συνταξιούχους οι οποίοι λαμβάνουν κάτω από 850 ευρώ. Ακόμη επεσήμανε ότι "τη συμφωνία με τους εταίρους θα την τηρήσουμε στο ακέραιο".

Ακόμη ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση. "Αποφασίσαμε επίσης στήριξη των νησιών πρώτης γραμμής που δέχονται τις προσφυγικές ροές. Αποφασίσαμε να αναστείλουμε την αύξηση του ΦΠΑ όσο μαίνεται η προσφυγική κριση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Σε κάθε βήμα της Ελλάδας προς την κανονικότητα και την ανασυγκρότηση στο μυαλό μας θα είναι πάντα η αποκατάσταση των αδικιών και η στήριξη των αδύνατων" πρόσθεσε.

"Διανύουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα ένός πολύ δύσκολου μαραθώνιου. Θα βγούμε από την κρίση όρθιοι και δυνατοί" κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ