Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα στη Λεωφόρο

Μέχρι τώρα ο Βλάνταν Ίβιτς περίμενε και την τελευταία προπόνηση πριν από κάθε παιχνίδι, εξαίρεση αποτελούσαν οι αγώνες στο εξωτερικό, για να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας. Σήμερα, πάντως, άλλαξε συνήθειες και δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε την αποστολή, που θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα.

Σ’ αυτήν δεν συμπεριλήφθησαν ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Φακούντο Περέιρα.

«Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Περέιρα, που αγωνίστηκε για 70 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης, «αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Βλάνταν Ίβιτς», γράφει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην ενημέρωσή της.

Ο Σέρβος προπονητής επέλεξε 21 παίκτες για την Αθήνα, που είναι οι:
Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ , Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ , Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες.

To Σάββατο (03.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ