Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κοζάνη: 56χρονος πωλούσε χασίς... καλοκαιρινής σοδειάς!

Η φυτεία με τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν τους καλοκαιρινούς μήνες σε άγνωστη ως τώρα περιοχή δυο Έλληνες ηλικίας 56 και 40 χρόνων δεν υπάρχει πια, αφού την τρύγησαν και την «ξεπάτωσαν». Την παραγωγή της, όμως, την διακινούσε ακόμη ο 56χρονος σε χρήστες της Κοζάνης.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στην κατοικία του 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρήκαν ένα κιλό και 542,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες. Μαζί με τα ναρκωτικά, κατέσχεσαν ένα πιστόλι που το έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, 30 φυσίγγια, δέκα κινητά με 14 κάρτες sim και 385 ευρώ.

Από την εξέλιξη της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο 56χρονος είχε... συνεταίρο στην χασισοκαλλιέργεια τον 40χρονο και ότι ο ίδιος προμήθευε με ναρκωτικά τρεις Έλληνες ηλικίας 45, 63 και 48 χρόνων και έναν 36χρονο Αλβανό. Κανείς από τους πέντε δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, αλλά περιλαμβάνονται στην δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή με την οποία ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ