Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

«Πουλάει» την παρθενιά της για 1 εκατομμύριο ευρώ

Η Aleexandra Khefren πήρε την απόφαση να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένου να πάρει ένα σπίτι στους γονείς της, αφού τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα τους γίνει έξωση. Μάλιστα το ποσό που ζητάει αγγίζει το… 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η ιδέα ήρθε στη 18χρονη από την ταινία Indecent Proposal, όπου ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πέρασε μία νύχτα μαζί με την Ντέμι Μουρ δίνοντας της ένα παρόμοιο χρηματικό ποσό.

Οι γονείς της δεν έχουν ιδέα για τις προθέσεις της κόρης τους. Η ίδια ανέφερε σε βρετανική συνέντευξη πως αντιμετωπίζει την όλη διαδικασία ως μία δουλειά και τίποτα συναισθηματικό ενώ κάποια από τα χρήματα θα τα διαθέσει και για τις σπουδές της.

«Ένα ποτήρι κρασί πιστεύω πως θα με βοηθήσει να προχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά.



Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής στην οποία αποκάλυψε το σχέδιό της την ρώτησαν αν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο απλά να χρησιμοποιείται ως ζωντανή διαφήμιση της online υπηρεσίας συνοδών στην οποία ανήρτησε την προσφορά της, η 18χρονη απάντησε αμήχανα πως απλώς δεν είχε σκεφτεί κάτι τέτοιο.



Η ίδια, σύμφωνα με την Daily Mail, είπε στους γονείς της ότι θα εργαστεί ως μοντέλο και δεν σκοπεύει να τους πει ποτέ την αλήθεια. «Ο πατέρας μου είναι πολύ αυστηρός, ποτέ δεν θα έδινε τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο. Εάν δεν το μάθουν από μόνοι τους, εγώ δεν θα τους το πω ποτέ».



Μετά τη μετάδοση της συνέντευξης έγινε χαμός στα social media και πολλοί ήταν που αυτοί που είπαν ότι αυτό που κάνει η 18χρονη δεν είναι τίποτα περισσότερο από πορνεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ