Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

O Μυστικός Δείπνος από τις βραζιλιάνες Miss BumBum

Αντιδράσεις, έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η φωτογράφιση των κοριτσιών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό Mis BumBum 2016, που θα αναδείξει την κάτοχο των εντυπωσιακότερων οπισθίων της χώρας, ως τον Χριστό με τους δώδεκα Απόστολους στο Μυστικό Δείπνο.

Θρησκευτικοί ηγέτες στη χώρα αλλά και απλοί πιστοί, κάνουν λόγο για «βαθιά προσβλητική» φωτογραφία.

Τα καλλίπυγα κορίτσια ποζάρουν αντιγράφοντας τον περίφημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, αλλά στρέφουν προς τον φακό τα οπίσθιά τους.

Ο διαγωνισμός Miss Bumbum διεξάγεται για έκτη φορά στη Βραζιλία και πάντα συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Όχι μόνο οι βραβευμένες αλλά και όλες οι συμμετέχουσες αποκτούν εθνική φήμη και συνήθως κάνουν καριέρα με υψηλές για την Βραζιλία οικονομικές αμοιβές.

Στον διαγωνισμό αρχικά μετέχουν 25 υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της Βραζιλίας, και τελικά επιλέγονται 15 οι οποίες θα συναγωνιστούν, στήθος με στήθος και οπίσθια με οπίσθια, στο μεγάλο τελικό της 9ης Νοεμβρίου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την φωτογράφιση, η Νταιάνα Φεγκουερέντο, η κοπέλα που επελέγη για να ποζάρει ως Ιησούς Χριστός με πορτοκαλί στρινγκ δηλώνει μετανιωμένη.

«Έκανα τη φωτογράφιση λόγω του συμβολαίου μου. Αλλά δεν μου άρεσε και δεν ήμουν χαρούμενη. Δεν μπορείς να παίζεις με τη λέξη "Θεός"» δήλωσε η ίδια.

Ωστόσο ο ιδρυτής του διαγωνισμού Κακάου Όλιβερ δηλώνει ότι η φωτογραφία δεν ήταν προσβλητική για την Εκκλησία και δεν είχε στόχο να προκαλέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ