Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα! -Δείτε πού...

Οι ομορφιές της χώρας μας είναι γνωστές παγκοσμίως. Γι’ αυτό κι εσείς, όποτε έχετε διαθέσιμο χρόνο, σας προτρέπουμε να κανονίζετε τα ταξίδια σας εντός της χώρας για να θαυμάσετε τοπία που άλλοι διασχίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να δουν.

Όσο νωρίτερα κάνετε τις κρατήσεις, τόσο πιο οικονομικά θα σας έρθει το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψετε. Εκτός κι αν θέλετε να κάνετε κράτηση στο πιο ακριβό Ξενοδοχείο της Ευρώπης, που βρίσκεται στην Ελλάδα, και μάλιστα, στην Πελοπόννησο. Όσο και να βιαστείτε, το ποσό θα παραμένει υψηλό και συγκεκριμένα με 4 ψηφία.

Ο λόγος γίνεται για το ξενοδοχείο Amanzo'e, το οποίο βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, στην Αργολίδα και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στα ακριβότερα της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα Luxury-Hotels.com. Το φθηνότερο δωμάτιο κατά τη θερινή περίοδο κοστίζει 1.779 ευρώ.


Το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι χτισμένο σε αρχαιοελληνικό ρυθμό!

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να θυμίζει αρχαιοελληνικό ναό. Ακόμα πιο εντυπωσιακή, όμως, είναι η θέα που κόβει την ανάσα με δέντρα ελιάς μέσα στην εξοχή, τα βραχώδη όρη, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, η ελκυστική και ειδυλλιακή παραλία ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο με τα οργανωμένα θαλάσσια σπορ, το εστιατόριο με τους καλύτερους σεφ, οι 4 πισίνες, η βιβλιοθήκη που περιέχει και οι παροχές, όπως μασάζ και περιποίηση, που το έκαναν να σκαρφαλώσει στην κορυφή αφήνοντας πίσω του στη λίστα το ξενοδοχείο Le Dune νότια της Σαρδηνίας (1.645 ευρώ) και το Cap Estal στη Γαλλική Ριβιέρα (1.596 ευρώ).



Οι παροχές του ξενοδοχείου είναι αμέτρητες και σας εγγυώνται την καλύτερη διαμονή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ