Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ηρακλής: -9η αγωνιστική Super League, Β΄ μέρος - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ματς τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια της Nova έχουν ως εξής:
  • Στις 15:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ηρακλής σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Βασιλείου. 
  • Στις 17:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.
  • Στις 17:15, επίσης, το Novasports3HD  θα προβάλει το παιχνίδι Βέροια - Πλατανιάς σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. 
  • Στις 19:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Μανώλη Βογιατζάκη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Μαρκόπουλου. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες, μεταξύ αυτών sky κάμερα, ultra high speed, 2 super slow motion, ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι από νωρίς μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το γήπεδο της Τούμπας, όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. 

Τέλος, αύριο Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Γιώργου Μαρκόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ