Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων Προληπτικός έλεγχος με ειδικές προσφορές από το Doctor Care

Εξέταση προληπτικού ελέγχου για όλους σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.
Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνει:
Ø  Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Καρδιολόγο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, και Triplex Καρδιάς  στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.
Ø  Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Οφθαλμίατρο, και πακέτο εξέτασης το οποίο περιλαμβάνει: Μέτρηση οπτικής οξύτητας, Μέτρηση Διάθλασης, Τονομέτριση, και Βιομικροσκόπιση στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.
Ø  Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό καθώς και Αιματολογικές Εξετάσεις που περιλαμβάνουν Χοληστερίνη, HDL, LDL στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν έως τις 10 Οκτωβρίου 2016 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 2315 555 555, ή μέσω e-mail: contact@doctorcare.gr.
Η προσφορά προληπτικού ελέγχου εντάσσεται  στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων. Το Doctor Care παραμένει  πιστό στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.
Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.


Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ