Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων, στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου κ. Χαρά Καφαντάρη και τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Γεράσιμο Μπαλαούρα.

Κατά την επίσκεψή τους, ο Πρόεδρος της Βουλής και οι Πρόεδροι των κοινοβουλευτικών επιτροπών είχαν ενημερωτικές συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του επιχειρηματικού ομίλου και με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ενεργειακές δυνατότητες της χώρας, το ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που η Ελλάδα διαθέτει στον τομέα της ενέργειας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Παράλληλα, επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές η σημασία του γεγονότος ότι το Ελληνικό Δημόσιο, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά τη συμφωνία μετόχων του 2003, άσκησε το δικαίωμά του στη διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ