Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κ.Γκιουλέκας: "Σε αυτή την παράταξη ενώνουμε τους Έλληνες, δεν διχάζουμε! Και επιβραβεύουμε τη προσπάθεια"

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε έναν ευρύ διάλογο προς όλους τους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας, απηύθυνε από τα Ιωάννινα ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

«Σε αυτή την παράταξη ενώνουμε τους Έλληνες, δεν διχάζουμε! Και επιβραβεύουμε τη προσπάθεια», τόνισε στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, με καλλιτέχνες και ανθρώπους του Πολιτισμού της Ηπείρου στα Γιάννενα. Τους κάλεσε ταυτόχρονα να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις μέσα από την πολύτιμη εμπειρία του προκειμένου«να συνδιαμορφώσουμε την εθνική πολιτική για τον Πολιτισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κ.Γκιουλέκας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη να διοργανώνονται μόνιμες παραστάσεις αρχαίου δράματος σε αρχαία θέατρα όπως η Δωδώνη, υπογραμμίζοντας παράλληλα την βαριά πολιτιστική κληρονομιά της Ηπείρου και την ανάγκη ανάδειξής της.

«Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα είναι στον τομέα του Πολιτισμού», υπογράμμισε ο τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η ανάπτυξη σε αυτό τον τόπο θα έρθει και από το πεδίο του Πολιτισμού, στο οποίο σημείωσε ότι μεγάλο βάρος δίνει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ