Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Με επιτυχία η εκδήλωση «BBQ στο Αγρόκτημα», της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (φωτογραφίες)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 400 φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα». Πραγματοποιήθηκε στο δασάκι, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τον «Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν –κάτω από τον λαμπρό ήλιο και το ελαφρύ δροσερό αεράκι- ένα εξαιρετικό γεύμα που ετοίμασαν οι σπουδαστές της Σχολής. Επίσης, είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν με τρακτέρ και πλατφόρμα στο καταπράσινο περιβάλλον της, ενώ τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά, τα οποία ευχαριστήθηκαν το φαγητό και το παιχνίδι.

Διαχρονικά, το «BBQ στο Αγρόκτημα» στηρίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Έτσι και φέτος, οι συμμετέχοντες απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τους σπουδαστές και συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης: Μασούτης, Οικογένεια Μπέκα, Κάβα Τανούρης και Κάβα 11, Νίκας, Mondelez, Μέλισσα – Κίκιζας, Όμιλος Ευθυμιάδη, Issue Print, Heinz, 3E, Μπύρα Βεργίνα, P.A.P. Corp, FZone

 Από αριστερά, οι κ.κ. Πάρης Πετράς, Πάνος  Κανέλλης και Δημήτρης Σλαβούδης

 Από αριστερά, ο κος. Σάββας Κάλφας Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, η κα. Joann Ryding, Αντιπρόεδρος της Σχολής, και οι κυρίες της Εθελοντικής Ομάδας Κυριών της Σχολής.

 Οι μαθητές της Σχολής, χόρεψαν για τους καλεσμένους της εκδήλωσης

 Από αριστερά, οι κ.κ. Γιώργος Βιλδιρίδης, Σάββας Κάλφας, Θύμης Ευθυμιάδης και Γιάννης Ακκάς

Ενθουσιασμός στην ξενάγηση με την πλατφόρμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ