Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Λαζαράτος: 48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο την ημέρα του διαγωνισμού, χωρίς έλεγχο

Καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, πραγματοποίησε ο νομικός εκπρόσωπος του Alpha, Πάνος Λαζαράτος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Λαζαράτου, 48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης την ημέρα του διαγωνισμού, χωρίς έλεγχο.

Όπως εξήγησε, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, «χτυπούσε κόκκινο» στο σύστημα ελέγχου και κανένας δεν τους έκανε έλεγχο. Ακόμα όπως προέκυψε, δεν έγινε έλεγχος στο τι προμήθευαν τα catering τους υποψηφίους.

Ο νομικός εκπρόσωπος κατήγγειλε επίσης ότι ο επικεφαλής ενός εκ των αποστολών που διεκδικούσαν άδεια έμεινε 40 δευτερόλεπτα με αστυνομικό στην ίδια τουαλέτα, περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Λαζαράτος υπογράμμισε πως οποιαδήποτε παράβαση ή παράβλεψη «καταστρέφει τον διαγωνισμό».

«Καλώ την εισαγγελική αρχή να παρέμβει άμεσα και αυτεπαγγέλτως. Στάλθηκε επιστολή και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», ανέφερε.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λαζαράτος τον προέτρεψε να δει το υλικό από τις κάμερες του διαγωνισμού και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διακοπή του «διαγωνισμού-εκτρώματος», καθώς όπως εκτίμησε, κάθε λεπτό που αδρανεί «κάνει κακό και στην ελληνική Δημοκρατία και στην κυβέρνησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ