Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2ο Mistral Seaside Bar Tennis Open

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Mistral Seaside bar, γράφτηκε ο επίλογος του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά "Mistral Seaside Bar Tennis Open", που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου μονοπωλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το τενιστικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

24 μέρες αγώνων (3 περισσότερες λόγω κακών καιρικών συνθηκών), 295 συμμετέχοντες!!! Χωρίς νικητές και ηττημένους. Ήταν όλοι νικητές γιατί κατάφεραν όλοι μαζί να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό αυτού του τουρνουά. Και η νίκη αυτή είναι υψίστης σημασίας και πάνω από κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα, το οποίο χρειάστηκε απλά για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Ήταν όλοι εκεί, συμμετέχοντες στο τουρνουά αλλά και όχι μόνο, για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους προς το Χαμόγελο του παιδιού και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση αυτή.

Ο ιδιοκτήτες του Mistral Seaside bar και οι συνεργάτες τους επιμελήθηκαν το σκηνικό και τη διαδικασία απονομής των επάθλων με κάθε λεπτομέρεια. Ένας - ένας οι νικητές, υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων, διέσχιζαν την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, προκειμένου να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των απονομών και να πανηγυρίσουν, αγκαλιά με τους αντιπάλους τους, την κατάκτηση του τροπαίου τους.

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων που με αγάπη πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά. Με το "τράβηγμα" του κάθε λαχνού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κρατούσαν την ανάσα τους περιμένοντας το άκουσμα του δικού τους ονόματος. Πολλοί εξ αυτών δικαιώθηκαν καθώς ο αριθμός των δώρων ήταν πολύ μεγάλος.

Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ, με συζητήσεις περί αγώνων που είχαν χαθεί οριακά ενώ θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί. Κοινή διαπίστωση, η ζωγραφισμένη επιθυμία στα πρόσωπα όλων για επανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης για 3η χρονιά.

Το εγχείρημα αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί και χωρίς την υποστήριξη των χορηγών οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους αμέσως μόλις τους ζητήθηκε όπως το Φυσικό Μεταλλικό νερό Βίκος, η Mercedes Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ, το Διαγνωστικό Κέντρο ΠΛΑΤΩΝ, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, η ΣΟΥΡΩΤΗ, ο Μακεδονικός Χαλβάς, η slippers&more by Yfantidis, το e-tennis, τα Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ, τα ποδήλατα ΘΕΟΤΟΚΗΣ, η ALMECO, η POWERADE ION4, η ξενοδοχειακή μονάδα MIRAGGIO, η embryolab, η ΜΠΙΛΛΙΑ ΑΕ – Warsteiner, το κρασί Αμπελήσιους, η Εσκιάδης Gas, το γυμναστήριο Real fit, το κοσμηματοπωλείο KALFIDIS, τα ζαχαροπλαστεία PLAISIR, τα καταστήματα υποδημάτων Pargiana, το ξενοδοχείο KELYFOS, το Κτήμα Βογιατζή, η εταιρία STANTZOS, η κατασκευαστική εταιρία M. POURNARIS, το catering ζέω, η sparitex, οι μπάλες Slazenger, το Beauty studio, η Xcode Technical Socks, η JACOBS espresso, η ΕΛΔΙΑ, το tennispot.gr, το ξενοδοχείο Αμπελώνας, η COSTOS cash&carry Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί, η twinsoft, το mazi travel & ο Φυσιοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας.

Για όλους τους παραπάνω θα υπάρχει πάντα μια θέση στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να βρίσκουν συνεχώς και άλλους μιμητές.

Την επικοινωνία του τουρνουά ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.com Τζελέπογλου.

Τα κύπελλα του 2oυ Mistral tennis open

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον ιδιοκτήτη του Mistral bar Νίκο Σία

Αλέξης Κομματίδης Λήδα Παπαδήμα

Μιχάλης Πουρνάρης Χρύσα Βασσάρα Χρήστος Κιούσης

Γιώργος Μαμάσης του e-tennis Χριστίνα Τζελέπογλου

Νατάσα Ρέκου, Αθηνά Κοπανίτσα, Σύλια Μαραγκού (του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI), Γιούλη Τσουχνένκο

Ο πρόεδρος του Ο.Α.Θ Δημήτρης Σταματιάδης με τους Μάριο Μιχαηλίδη & Σάββα Παναγιωτίδη

Η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes - Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕΕ με τον Δημήτρη Γκάσιο

Νίκος Ίραντος, Χρήστος Ιωαννίδης της Mercedes - Benz M. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ, Γιώργος Κριτσιάνης

Ο Στέργιος Μπάκας της ALMECO με τους Παναγιώτη Ζαννέτο, Γρηγόρη Παπαδόπουλο & τον Δ-ντη αγώνων του τουρνουά Νίκο Γαλατιανό

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης της x-code με τους Μίνω Γεωργαλά, Σωτήρη Γκράτσιο, Νίκο Γαλατιανό & Μιχάλη Πουρνάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ