Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοίκητων Ελλάδος στα Πρέσπεια 2016

Με αφορμή τον εορτασμό των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αυτοδιοίκητων Ελλάδος (Ε. Ν. Α ) προσκλήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Οργανισμού «Πρέσπεια» και ¨γεννήτορα¨ του Φεστιβάλ κ.Λιάνη Γιώργο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για 27η χρονιά στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος ( Ε.Ν.Α ) που εκπροσωπήθηκε από τους κ.Νεκτάριο Καλαϊτζή –Δημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης –Γέρακα, κ.Ιορδάνη Μπαντή –Δημοτικό Σύμβουλο Αμυνταίου, κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου –Πολιτευτή Ν.Δ Β Θεσσαλονίκης-τ. Αντιδήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη ,κ. Μαρία Κουρή –Δημοτική Σύμβουλο Ηλιούπολης και την κ. Αλεξία Γκιρτζίκη –Δημοτική Σύμβουλο Ξάνθης μετά το πέρας της εκδήλωσης των εγκαινίων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Αμυνταίου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του για τα θέματα που απασχολούν τους νέους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου τους άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους ευχήθηκε καλή δύναμη!

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α) εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους του διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ