Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Το «μυστικό» της Κιμ Καρντάσιαν για πληθωρικά οπίσθια!

Η ίδια προσπαθεί να πείσει τους θαυμαστές της ότι δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά δείτε τι έγινε στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα

Τα πληθωρικά οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν έχουν σχολιαστεί και φωτογραφηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, με τις «κακές γλώσσες» να επιμένουν ότι η τηλεπερσόνα έχει βάλει εμφυτεύματα για να αποκτήσει αυτό το χυμώδες κορμί, που την έχει κάνει διάσημη.

Η ίδια προσπαθεί να πείσει τους θαυμαστές αλλά κυρίως τους εχθρούς της ότι δεν έχει ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι για να «πειράξει» τα οπίσθιά της, ωστόσο, οι φωτογραφίες από το παρελθόν της που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, προκαλούν δυσπιστία.

Παρ' όλα αυτά, η 35χρονη Κιμ αποκάλυψε άθελά της την περασμένη εβδομάδα το «μυστικό» που κάνει τα οπίσθιά της να έχουν αυτή την... ιδιαίτερη όψη, που κάνει κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν επάνω τους.

Χρησιμοποιεί booty spanx
η Κιμ;


Την περασμένη Δευτέρα η Καρντάσιαν είχε βγει για μια βραδινή βόλτα στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, τον διάσημο ράπερ, Κάνιε Γουέστ. Όμως, οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι παπαράτσι αποκάλυψαν ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από την φούστα της και πάνω στα οπίσθιά της και έπειτα από μια μικρή έρευνα, άρχισε να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η... φήμη ότι η Κιμ χρησιμοποιεί εσώρουχα ανόρθωσης γλουτών.

Για να φαίνονται τα οπίσθιά της πάντα άψογα, φαίνεται πως η Καρντάσιαν δεν αποχωρίζεται τα booty spanx της!

Τα εσώρουχα που φέρεται να χρησιμοποιεί


Η «αποκαλυπτική» φούστα της Κιμ


Η απίστευτη φωτογράφιση για το «Paper»


Η Καρντάσιαν το 2006 και το 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ