Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Τηγανιτές πατάτες... αλλιώτικες!

Σήμερα θα σας δώσουμε τη συνταγή για ξεχωριστές τηγανιτές πατάτες. Εκείνο που τις κάνει ξεχωριστές είναι το αλεύρι. Ναι, θα τις τηγανίσουμε αλευρωμένες! Δείτε πώς...

Υλικά (για 3-4 μρίδες)
  • 4 μεγάλες πατάτες
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  • 2 κουταλιες ξύδι
  • αλάτι
  • λάδι (για το τηγάνισμα)

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις σκουπίζουμε καλά για να μην έχουν νερά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το ξύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Όταν καίει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε. 
Τις βάζουμε σε μια πιατέλα όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 
Τις σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ