Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Βραδιά αισθήσεων με τη Yasmin Levy στη Μονή Λαζαριστών, την Τρίτη 5/7

H πρώτη φορά που θα ακούσει κάποιος τη Yasmin Levy είναι μία από εκείνες τις στιγμές που δεν ξεχνάει ποτέ! Είναι τέτοια η δύναμη της ξεχωριστής της φωνής και είναι τόση η ένταση της συναισθηματικής της έκρηξης που η «συνάντηση» μαζί της είναι μια αποκαλυπτική εμπειρία!

Από εκεί και πέρα, σαν διψασμένοι επαίτες του μουσικού της νέκταρ, οι ολοένα και περισσότεροι φίλοι και θαυμαστές της, αναζητούν μια ακόμα εμφάνισή της, ένα ακόμη τραγούδι της, για να νιώσουν και να αισθανθούν ξανά όλες αυτές τις αισθήσεις και εικόνες που ξεχειλίζουν όταν τραγουδάει…

Η χαρακτηρισμένη ως ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών, αλλά και ως φωνή αισθαντική που αρδεύεται από αιώνες μουσικών παραδόσεων, Yasmin Levy έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 05 Ιουλίου 2016, στις 21:00.

Πρόκειται για μια συναυλία που θα έχει όλη την αύρα και την ατμόσφαιρα των τραγουδιών της Yasmin Levy, ένα εσωτερικό ταξίδι στις αισθήσεις, με ιστορίες που έρχονται από πολύ παλιά, αλλά που καταλήγουν πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή του κάθε θεατή. Με άλλα λόγια μια εμπειρία καθαρτική, πολύτιμη, ικανή να σε αφήσει να μετεωρίζεσαι μετά το τέλος της, αφού το έχουν αυτό οι εμφανίσεις της Yasmin Levy: η ατμόσφαιρά τους σε ακολουθεί για καιρό μετά…

Η Yasmin Levy έγινε γνωστή με την ερμηνεία της σεφαραδίτικης μουσικής, αλλά και με τον ιδιαίτερο τρόπο της ερμηνείας της. Έχει ταξιδέψει τραγουδώντας στην Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες κι έχει αναμείξει με ιδιαίτερο τρόπο τη ισπανοεβραϊκή ladino, το φλαμένγκο, αλλά και άλλα, δικά της, κομμάτια. Μια ερμηνεύτρια, ορισμός της πολυπολιτισμικότητας, με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει στην Ελλάδα – άλλωστε στη χώρα μας έχει συνεργαστεί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Χαρούλη.

Τιμές εισιτηρίων:
20€ (αριθμημένες θέσεις)
15€ (γενική είσοδος)
12€ (φοιτητικό

Ώρα έναρξης: 21:00 (ώρα προσέλευσης: 20:00)

Προπώληση:
www.viva.gr, στο τηλέφωνο 11876, στα καταστήματα Public, Media Markt, Reload, Seven Spots
Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, τηλ. 2310589200
Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα, τηλ. 2310538282
Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά)
Harry’s Spot (Αλ. Σβώλου)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ