Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Νέα συνεργασία Doctor Care-Mondial Assistance ΚΑΙ για τους Έλληνες ασφαλισμένους

Επεκτείνεται η συνεργασία Doctor Care – Mondial Assistance
Και για τους Έλληνες ασφαλισμένους
του Ομίλου Allianz Global Assistance International

Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη συνεργασία της Πρότυπης Μονάδας Φροντίδας Υγείας Doctor Care με την ασφαλιστική εταιρεία Mondial Assistance, η συνεργασία επεκτείνεται και στους Έλληνες ασφαλισμένους του Ομίλου Alliance Global Assistance International.

To Doctor Care προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του ως ειδικό συμβεβλημένο Πολυϊατρείο, στα εκατομμύρια πελατών της Mondial Assistance, του μεγαλύτερου Ομίλου που για περισσότερο από μισό αιώνα, παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση και φροντίδα σ’ όλο τον κόσμο. Η συνεργασία στρατηγικής σημασίας των δύο Ομίλων, του Ομίλου Υγείας Doctor Care και του Ασφαλιστικού Ομίλου της Mondial Assistance, επεκτείνεται τώρα και στους ασφαλισμένους του Ομίλου Alliance Global Assistance International προκειμένου να απολαμβάνουν τα προνόμια και τις υπηρεσίες του Πολυϊατρείου Doctor Care.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι Έλληνες ασφαλισμένοι της Alliance Global Assistance International θα έχουν μεταξύ άλλων, απευθείας κάλυψη στην παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Doctor Care, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή 07:30 έως 21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Οι ασφαλισμένοι της Alliance Global Assistance International μπορούν να καλούν για ραντεβού όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στο συντονιστικό κέντρο της Mondial ή στο τηλεφωνικό κέντρο του DOCTOR CARE 2315.555.555, e-mail: contact@doctorcare.gr.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ