Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ Α.Ε. πραγματοποίησε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, παρουσίασε στον κ. Φάμελλο την τρέχουσα κατάσταση της εταιρείας, για να λάβει από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τις ευχές και την προσωπική στήριξή του για μια καλή κι αποτελεσματική θητεία στο τιμόνι της βορειοελλαδικής εισηγμένης.

Ο κ. Φάμελλος ανέδειξε, κατά τη συζήτηση, «τη στρατηγική σημασία της ΕΥΑΘ Α.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης» και αναφέρθηκε «στην ανάγκη διασφάλισης κι ενίσχυσης του αναπτυξιακού, οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα της επιχείρησης, όπως και στις νέες δυνατότητες που δίνει σε αυτόν τον χαρακτήρα η πρόσφατη ολοκλήρωση της αξιολόγησης της χώρας και η έναρξη ενός ‘ενάρετου’ κύκλου στην οικονομία».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τόνισε, τέλος, «την ανάγκη ενσωμάτωσης της δημόσιας διαχείρισης του νερού στο πλαίσιο του νέου ταμείου δημόσιας περιουσίας», καθώς, όπως είπε, «αυτό ακριβώς συνάδει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο κι αποτελεί δεδηλωμένη επιλογή των φορέων και των πολιτών της Θεσσαλονίκης, καθώς και πεδίο διαμόρφωσης νέων πολιτικών πρωτοβουλιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ