Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Θύελλα από την κυνική δήλωση της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι άκρως κυνικές δηλώσεις της Άννας Φόνσου, στις οποίες εξήγησε τον λόγο που έδιωξε τον Γιώργο Μαρίνο, από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πριν λίγους μήνες η ίδια η κ Φόνσου του είχε παραχωρήσει στέγη στο ίδρυμα, στο οποίο είναι Πρόεδρος, αμέσως μετά τη νοσηλεία του στο Υγεία.

Η απόφασή της όμως να τον διώξει και ο κυνικός λόγος που επικαλέστηκε -τον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της- έχουν προκαλέσεις πολλές και μεγάλες αντιδράσεις.

«Δεν αποφάσισε εκείνος, εγώ του είπα να φύγει. Ο Γιώργος Μαρίνος έχει λεφτά και εδώ μένουν άνθρωποι που δεν έχουν», είπε στο περιοδικό YouWeekly.

Όπως γνωρίζουν ωστόσο όλοι, ο Γιώργος Μαρίνος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, εκτός από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, και οικονομικά. Και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει καλά η κ Φόνσου, αφού μέχρι λίγο καιρό πριν δήλωνε στενή του φίλη και τον επισκεπτόταν τακτικά.

Ο ίδιος, όπως είναι γνωστό δεν μπορούσε να συντηρήσει πια το σπίτι του κοντά στην περιοχή του Νέου Βουτζά με το μεγάλο κτήμα του και τα δεκάδες σκυλιά που μάζευε και φρόντιζε -πολλοί υποστηρίζουν πως είχε πρόβλημα να πληρώσει μέχρι και τη θέρμανση.

Η οικονομική του μάλιστα κατάσταση είχε γίνει ακόμα χειρότερημετά τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του το 2009, όπου του άρπαξαν όλα τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, τα κοσμήματα της μαμάς του και τη συλλογή με τα ρολόγια του που την είχε αρχίσει το 1960 και κόστιζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Μόνο η μικροψυχία θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόφαση αυτή, να εκδιωχθεί έτσι, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του -τεράστια- ιστορία στον εγχώριο κόσμο του θεάματος.

Ο κόσμος όμως κυρία Φόνσου δεν ξεχνά. Στη συνείδησή του ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Και χωρίς να θέλω να σας ξαφνιάσω -στον μικρόκοσμό σας άλλα πράγματα παίζουν σημαντικό ρόλο και όχι η ουσία.

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν άλλοι που βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση για να μείνουν εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ