Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ξέχασε πάλι ανοιχτό το μικρόφωνο το αστροπελέκι ο Βούτσης και... συνελήφθη να μιλά για «κ@λόγερους»

«Πού έχω μπλέξει ρε που...η» ακούστηκε να λέει ο πρόεδρος της Βουλής, δίχως να είναι γνωστό πού και σε τι αναφερόταν...

Ο «δαίμονας» του ανοιχτού μικροφώνου χτύπησε για μια ακόμα φορά τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις σε όσους παρακολουθούσαν την κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

Το περιστατικό συνέβη στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, όπου συζητείτο ο διορισμός του νέου ΔΣ του ΑΣΕΠ. Τα μέλη είχαν ήδη σηκωθεί από τις θέσεις τους, προκειμένου να αποχωρήσουν, ο κ. Βούτσης θεώρησε προφανώς ότι το κλειστό κύκλωμα του Καναλιού της Βουλής έχει διακόψει την αναμετάδοση, με αποτέλεσμα να εκφράσει χαμηλόφωνα όσα αισθανόταν: «Πού έχω μπλέξει ρε που...η. Τι κ@λόγεροι είναι αυτοί ρε μ...α;».

Ευθέως, πάντως, δεν είναι αντιληπτό σε ποιους αναφερόταν και ποιους «στόλισε» με τα «γαλλικά». Πάντως, λίγα λεπτά νωρίτερα ο κ. Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) είχε εκφράσει ενστάσεις επί της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που τα μικρόφωνα «συνέλαβαν» την ατίθαση γλώσσα του προέδρου ήταν τον Νοέμβριο, όταν ο ίδιος, πιστεύοντας ότι το εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης της Βουλής δεν μεταδίδει ήχο, αποκάλυψε σε μέλη Επιτροπής έναν απόρρητο διάλογο που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος επισκεπτόταν την Αθήνα, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως διπλωματική γκάφα και για την οποία, μετά το θόρυβο, ο ίδιος έσπευσε να επιπλήξει τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι κακώς δημοσιοποιήθηκε ο «ελεύθερος σχολιασμός» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ