Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ-ΤΕΛΙΚΟΣ! ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ΓΙΑ "ΣΕΝΤΟΝΙ" 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS SUPER LEAGUE - ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

6η και τελευταία αγωνιστική των play ooffs της Super League, με τη «μάχη» της Τούμπας για την 1η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, καθώς και τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τις αναμετρήσεις Πανιώνιος - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League. Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν και από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.
  • Στις 20:15 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των play offs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Στην περιγραφή από το γήπεδο της Τούμπας θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης και Νίκος Τζουάννης. 
  • Την ίδια ώρα τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν τον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου, Μανώλης Βογιατζάκης. 
Αμέσως μετά το τέλος των δύο αγώνων, θα ακολουθήσει στις 22:15 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο της Τούμπας και της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ