Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έσπασαν καρδιές! Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του... σεντονιού! 1-1 με Παναθηναϊκό και 1η θέση στα play offs

Και ενώ όπως ξεκίνησε το ματς, διαφαινόταν... "καλώς τα παιδιά,καλώς τα 3-0" με τον Δικέφαλο να μπαίνει μπροστά στο σκορ από γκολ του Ροντρίγκεζ στο 17΄, να χάνει νωρίτερα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στιλ στο 5' απομάκρυνε σωτήρια το πλασέ του Μαλεζά, ένα αναπάντεχο γκολ από την αθηναϊκή ομάδα μετά από αλλαγή πορείας της μπάλας από τον Βίτορ σε σουτ του Λουντ, "τροποποίησε" την ψυχολογία όλων των παικτών!
Οι μεν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έγιναν λιγότερο επιθετικοί μετά τη ισοφάριση, οι δε του Παναθηναϊκού πήραν μερικά μέτρα στο αγωνιστικό χώρο.
Έτσι, όσο προχωρούσε το παιχνίδι, τόσο γινόταν πιο προσεκτικός ο Δικέφαλος. Παρόλα αυτά είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα, όμως στη μια η ολιγωρία, στην άλλη η απόκρουση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, βάρυναν ακόμη περισσότερο τις προσπάθεις των παικτών του Ίβιτς.
Ώσπου στο 86΄ ο Γλύκος έκανε μια συγκλονιστική απόκρουση σε σουτ του Πέτριτς και... κέρδισε μια θέση στο τιμ τερματοφυλάκων και για την επόμενη χρονιά!
Το 1-1 ήταν αρκετό για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα play offs της Super League και να είναι η ομάδα που πάει στα προκριματικά του Champions League!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ