Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΜΑΓΟΥ MARMELO MANIZATES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μια ξεχωριστή παράσταση από τον κωμικό μάγο Marmelo Manizates, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ και η «Αρωγή Θεσσαλονίκης».

Ο Marmelo Manizates θα βρεθεί στη σκηνή του κινηματοθέατρου «Αλέξανδρος» την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στις 18.30’, για μια παράσταση με στόχο τη συλλογή τροφίμων για τις οικογένειες, που στηρίζει η «Αρωγή Θεσσαλονίκης».

Άλλωστε, όπως σε όλες τις παραστάσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού, η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου συλλέγονται αυτή τη φορά τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα οικιακά είδη για τους σκοπούς της «Αρωγής «Θεσσαλονίκης» και συγκεκριμένα ντοματοχυμοί, αλάτια, ξύδια, λεμόνια, ελαιόλαδα, ηλιέλαια, απορρυπαντικά πλυντηρίου, απορρυπαντικά πιάτων, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, φρυγανιές, κακάο, πάνα βρακάκι ακράτειας ν.3, τροφές για διαβητικούς.

Η «Αρωγή Θεσσαλονίκης» είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, που «υιοθετεί» άπορες οικογένειες και τους προσφέρει μηνιαίο πακέτο αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ειδικά για την παράσταση της Κυριακής θα γίνονται κρατήσεις στα τηλέφωνα 2310589172, 5 και 6, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ