Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις σουηδικές Αρχές, που προχώρησαν στην εκκένωση του αεροδρομίου του Λάντβετερ, στο Γκέτεμπουργκ, το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας, μετά τις πληροφορίες για ύποπτο δέμα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις στο εσωτερικού του αεροδρομίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς νωρίτερα υπήρξε απειλή για βόμβα και σε έρευνα που διεξήχθη στον χώρο των αποσκευών των πτήσεων εσωτερικού εντοπίστηκε ένα ύποπτο ασυνόδευτο δέμα.

Η Swedavia η εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του αεροδρομίου, επιβεβαίωσε πως έχει δεχθεί απειλές για χτυπήματα εντός του αεροδρομίου. "Βρήκαμε ένα ύποπτο αντικείμενο και είχαμε λάβει απειλές για το αεροδρόμιο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Forex Live οι εκρήξεις που φαίνεται να ακούστηκαν ήταν ελεγχόμενες, καθώς οι αρχές εξουδετέρωσαν δυο πλαστικές σακουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ