Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

"Βόμβες" Μακ για Ολυμπιακό: “Να παίζει σε δική του διοργάνωση...”

“Βόμβες” κατά του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Μακ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Σλοβακική ιστοσελίδα.

Ο διεθνής άσος του Δικεφάλου μίλησε στην “pluska.sk”, στάθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου και μεταξύ άλλων, είπε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίζει σε δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές, ενώ υποστήριξε ότι οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" είναι στεναχωρημένοι από τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει η ομάδα τους.

Στο αρχικό του σχόλιο υποστήριξε: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι”.

Στη συνέχεια συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος… “Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα”.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, σημείωσε: “Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Έχει ακυρωθεί ολόκληρο το κύπελλο, δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ