Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πέντε από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz (φωτογραφίες και βίντεο)

Ξεχώρισαν για την ομορφιά τους και στέφθηκαν ως οι ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας. Από το 1990, δεκάδες κορίτσια έζησαν το όνειρο να στεφθούν Σταρ ή Μις Ελλάς, αλλά για κάποιες τα φώτα «έσβησαν» λίγες μέρες μετά. Κάποιες άλλες, όμως, είτε έκαναν καριέρα, είτε ξεχώρισαν για την ομορφιά τους ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες εστεμμένες.
Αυτές είναι μερικές από τις Σταρ Ελλάς που ξεχώρισαν από το 1990 έως σήμερα...


Τζένη Μπαλατσινού - 1990



Η Τζένη Μπαλατσινού κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, το 1990, σε ηλικία 20 χρονών. Την επόμενη μάλιστα χρονιά, το 1991 διακρίνεται και σε καλλιστεία του εξωτερικού και παίρνει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Το νεαρό τότε κορίτσι επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα και ξεκινά την καριέρα της, ενώ γίνεται ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο χώρο της.



Συνεργάζεται με κορυφαίους έλληνες και ξένους σχεδιαστές, παντρεύεται τον Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, χωρίζουν μετά από αρκετά χρόνια γάμου και πλέον ασχολείται με τον τηλεοπτικό χώρο. Είναι από τα μοντέλα που κυριολεκτικά περπάτησαν χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έκανε καριέρα και μετά τα καλλιστεία.




Εύη Αδάμ - 1994



Το 1994, η Εύη Αδάμ έπαιρνε τον τίτλο της Μις Ελλάς και 20 χρόνια αργότερα παραμένει μια γοητευτική γυναίκα. «Η αιώνια Μις Ελλάς», όπως την έχουν χαρακτηρίσει, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, αλλά η καριέρα της γράφτηκε στην Ελλάδα. Τι κι αν ήθελε να γίνει αεροσυνοδός από μικρή... Την περίμεναν οι πασαρέλες και οι φωτογραφήσεις, ακόμη και πολύ τολμηρές.



Ακολούθησαν δεκάδες εξώφυλλα και η Εύη Αδάμ γίνεται περιζήτητη, ενώ αργότερα αρχίζει και η ενασχόλησή της με την τηλεόραση. Τα media απασχόλησε ο γάμος της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά περισσότερο το διαζύγιο τους, καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια την περίμεναν φωτογράφοι ακόμη κι έξω από το σπίτι της!


Ειρήνη Σκλήβα - 1996



Η καλλονή Ειρήνη Σκλήβα εκτός από ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας αναδείχθηκε και ομορφότερη του κόσμου. Το 1996 παίρνει το στέμμα της Μις Ελλάς και την ίδια χρονιά στέφεται Μις Κόσμος. Περπάτησε σε διεθνείς πασαρέλες, αλλά τελικά προτίμησε να τα παρατήσει όλα και να κάνει οικογένεια.



Μένει στην ιστορία ως η Μις Ελλάς και Μις Κόσμος που στο απόγειο της καριέρας της και με όλους να υποκλίνονται στην ομορφιά της, τα εγκαταλείπει όλα εν μία νυκτί. Ήσυχη και διακριτική ασχολείται μόνο με τη δουλειά της αποφεύγοντας τις πολλές και προκλητικές φωτογραφήσεις αν δεν υπήρχε λόγος. Παντρεύτηκε το 2002 και από τότε κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.






Μαριέττα Χρουσαλά - 2003



Ομολογουμένως από τις ομορφότερες Σταρ Ελλάς που έχουν αναδειχθεί. Η νεαρή τότε Μαριέττα Χρουσαλά σπούδαζε το 2003 στη σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία του Ant1 και να ξεχωρίσει. Κερδίζει τον τίτλο με το καλλίγραμμο σώμα της και το λαμπερό της χαμόγελο και ξεκινά την καριέρα της.



Το 2005 ξεκινά και η τηλεοπτική της πορεία όταν γίνεται συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Πολύ Την Κυριακή», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ το 2006 έως το 2009 έχει δική της πρωινή εκπομπή στο Alter. Ωστόσο ένα χρόνο μετά παντρεύεται το Λέοντα Πατίτσα και εξαφανίζεται από τα τηλεοπτικά και καλλιτεχνικά, καθώς όπως έλεγε πάντα το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει οικογένεια.


Δούκισσα Νομικού - 2007


Το 29χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια μαγνήτισε το κοινό και την κριτική επιτροπή των καλλιστείων με τα πανέμορφα μάτια της και στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2007. Κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Νομικού, μετά τη διάκρισή της άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση στην οποία παρέμεινε ως σήμερα.



Το ντροπαλό κορίτσι του 2007 μετατρέπεται με τα χρόνια σε μια δυναμική και σέξι γυναίκα που ήρθε για να μείνει. Τα cupkaces που «στόλισαν» το στήθος της στα Madwalk του 2012 είναι από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της. Μετά την τριετή σχέση της με το Χρήστο Χολίδη πλέον είναι ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ