Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο ποσό για το πρώτο Honda NSX 2016

Γράφει ο Φώτης Παπαδημητρίου
To Honda NSX 2016 αν μη τι άλλο είναι από τα πλέον πολυαναμενόμενα supercars της χρονιάς, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Πλέον οι Ιάπωνες ξεκίνησαν την παραγωγή του και αποφάσισαν πως το πρώτο μοντέλο τους πρέπει να δημοπρατηθεί και όχι να πουληθεί. Και καλά έκαναν, γιατί τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε την τενχική ανάλυηση του Honda NSX

Φυσικά η Honda δεν το έκανε αυτό για να καλύψει μέρος από το τεράστιο κόστος εξέλιξης του αυτοκινήτου αλλά για να λανσάρει με εντυπωσιακό τρόπο το supercar της και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα λεφτά λοιπόν από τη δημοπρασία του Honda NSX (Acura αν θέλετε για την αμερικάνικη αγορά), η οποία έγινε από τον οίκο Barret-Jackson θα πάνε στο Pediatric Brain Tumour Foundation Camp Southern Ground.

Όσο για οτν αγοραστή του αυτοκινήτου, αυτός είναι ο Αμερικάνος Rick Hendrick ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ομάδας NASCAR. Γιατ την ιστορία να σημειώσουμε πως το Honda NSX έπιασε σχεδόν έξι φορές το ποσό του, καθώς καινούργιο στην Αμερική κοστίζει 205.000 δολάρια.


Μας το κοινοποίησε το ειδικό στο αυτοκίνητο highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ