Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τι έλεγε ο Π. Καμμένος για στρατόπεδα και μετανάστες

Τι έλεγε ο Πάνος Καμμένος σε συνεντεύξεις του για τους Μετανάστες τον περασμένο Σεπτέμβριο πριν τις εκλογές και τι λέει σήμερα?  Τότε διέψευδε το ΓΕΣ. Σήμερα με τον Αρχηγό που διέψευδε παίρνουν το ελικόπτερο και πάνε παρέα στην ΚΩ.

Συνέντευξη στο blog kranosgr την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015
Ερώτηση
Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε πως το ΓΕΣ λέει ΝΑΙ υπό όρους για τη συμμετοχή του στρατού στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού - προσφυγικού. Ποια είναι η δική σας άποψη;
Απάντηση
Διαφωνώ απόλυτα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρέπει και δεν επέτρεψα μέχρι τώρα να εμπλακούν στο θέμα της μετανάστευσης. Η μόνη εμπλοκή που είχαμε, ήταν για έκτακτες ανάγκες, η παροχή μόνο κάποιων συσσιτίων για λίγες μέρες. Αν έχω την πολιτική ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν θα επιτρέψω ούτε παραχώρηση στρατιωτικών περιοχών, ούτε την εμπλοκή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Η χρηματοδότηση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι προς την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα και του
 ς νόμους να εμπλέκονται σε τέτοιου είδους θέματα.
Σχετικά λινκ
http://kranosgr.blogspot.gr/2015/09/kranosgr_15.html
http://kranosgr.blogspot.gr/2015/09/blog-post_87.html

Χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με βίντεο:
Δείτε τι είχε δηλώσει ο Πάνος Καμμένος στην Κω το Καλοκαίρι (VIDEO)
Ντοκουμέντο παρουσιάζει τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής άμυνας κ. Καμένος σε προηγούμενη επίσκεψη του στις 21 Αυγούστου 2015 στην Κω, όταν του δόθηκε ο λόγος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.

Λίγο έως πολύ τα όσα είχε δηλώσει τότε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα προωθεί η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα με τη δημιουργία Hot spot στο νησί μας. Αφού δήλωσε χαρακτηριστικά "συμφωνώ απόλυτα με τον Δήμαρχο της Κω. Σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά".

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί από τις τότε δηλώσεις του:
Σχετικό λινκ για παραπομπή στο βίντεο

Χθεσινά δημοσιεύματα από ΚΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ