Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ξύλο σε αγώνα χάντμπολ! Ντου από κουκουλοφόρους, φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

Τραγικές εικόνες στη Μίκρα! Περίπου στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αμύντα Αμυνταίου, για το Final 4 Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών, ομάδα χούλιγκαν έκαναν ντου στις κερκίδες και εκτόξευσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.
Ο πρώτος ημιτελικός του F4 Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμύντα διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών.

Κουκουλοφόροι χωρίς διακριτικά έκαναν “ντου” και υπήρξαν συμπλοκές ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση.

Τα τραγικά αυτά γεγονότα συνδέονται με τη διεξαγωγή στις 19:00 του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός για τη Volley League, σε παρακείμενο γήπεδο της Μίκρας, ενώ να θυμίσουμε πως την Κυριακή στην Τούμπα υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Στο γήπεδο βρισκόταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου του Βορρά” είπε: “Λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ