Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η Άγγελα από το "Παρά πέντε" όπως δεν την έχετε ξανά δει!! (φωτογραφίες και βίντεο)

Η Αγγελική Λάμπρη πριν πάρει μέρος στην πετυχημένη σειρά του MEGA είχε παίξει μικρούς και άκρως αισθησιακούς ρόλους σε άλλες ταινίες.

H Αγγελική Λάμπρη γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1974 (41ετών) στα Ιωάννινα όπου και μεγάλωσε και είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Σπούδασε υποκριτική στην Σχολή του Θεοδοσιάδη μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Μάριο Αθανασίου. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά της ΕΤ1, "Η Λυγερή". Ακολούθησαν πολλές σειρές όπως ο "Πειρασμός", το Άκρως οικογενειακόν, το "η αγάπη ήρθε από μακριά κ.α. Η σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή ήταν το Στο παρά 5 όπου εκεί γνώρισε και τον πλέον σύντροφο της, Αντώνη Αγγελόπουλο. Το σενάριο του Στο παρά 5 υπέγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Αντώνη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά το Στο παρά 5, η Αγγελική πρωταγωνίστησε στη σειρά "Γοργόνες" με τη Λίνα Σακκά. Τη σεζόν 2009-10 την είδαμε στη σειρά "Η οικογένεια βλάπτει" οπού ήταν και η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό, Θανάση Βισκαδουράκη. Μετά από το Στο παρά 5 και μέχρι σήμερα έχει σχέση με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Απολαύστε την στο video, αλλά και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:
Βέβαια, δεν σταματάμε .. αφού μας έχει χαρίσει και μια σκηνή, όπου ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Μια πολύ ερωτική σκηνή από τότε που ήταν πιτσιρίκα

Η νεαρή τότε ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, υποδύεται μια σκηνή, πραγματικά φωτιά, αφού για να προκαλέσει τον άντρα του σπιτιού να... πλησιάσει, και να «ξαπλώνει» μαζί της, ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να χαϊδεύεται με απίστευτο ερωτισμό.
Η Αγγελική Λάμπρη υποδυόταν την οικιακή βοηθό στη σειρά «Οι Αγνοούμενοι»:












parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ