Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μοντέλο απήγαγε και βασάνισε αντίπαλο της επειδή αποκάλυψε πώς ήταν πριν κάνει πλαστική!

Έχουμε ακούσει κι έχουμε ακούσει για τον γυναικείο ανταγωνισμό, αλλά αυτό που συνέβη στην
Κολομβία, ξεπερνά κάθε φαντασία!

(Η Ρέι)

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», μια 21χρονη καλλονή, ονόματι Γιέμι Ρέι, απήγαγε μαζί με την αδερφή της και βασάνισε συνάδελφο και… «αντίπαλό» της, επειδή το «θύμα» ανέβασε στο Facebook φωτογραφιες εκείνης και της αδερφής της πριν υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις!


Η Καρολίνα Μινόζ (το θύμα) κατήγγειλε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι οι δυο αδερφές της επιτέθηκαν, την έριξαν σε ένα αμάξι, την δάγκωσαν, την βασάνισαν, ης έκοψαν τα μαλλιά, τα ρούχα, την άφησαν ολόγυμνη και την ξεφτίλισαν!

(Αριστερά και δεξιά οι αδερφές, στη μέση το θύμα τους)


«Μου έλεγαν πως θα με σκοτώσουν, πως γνωρίζουν πολύ σημαντικά άτομα που θα με στείλουν φυλακή και πως θα μου έριχναν οξύ στο πρόσωπο ώστε να καταστρέψουν την ζωή μου. Στη συνέχεια με λήστεψαν και ανέβσαν γυμνές μου φώτο στο διαδίκτυο».


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μετά την απαγωγή και τα βασανιστήρια, οι δυο αδερφές εγκατέλειψαν την «αντίπαλο» στο δρόμο, αλλά τράκαραν με ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι συνελήφθησαν από την αστυνομία για να αφεθούν λίγο μετά ελεύθερες.


Ωστόσο η Μινόζ δεν το άφησε έτσι το ζήτημα και μετά από μια μεγάλη νομική μάχη, κατάφερε η μια εκ των αδερφών να συλληφθεί ξανά και να λογοδοτήσει. Για την άλλη αδερφή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ