Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Δεν τολμούν, πλέον, να κυκλοφορήσουν! Αγρότες στην Κοζάνη προπηλακίζουν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ -«Κοπρόσκυλα, θα σας πάρουμε το κεφάλι» (βίντεο)

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των αγροτών της Κοζάνης που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο της Νομαρχίας, αποχώρησαν λίγο πριν τις 16.00, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, έπειτα από την από κοινού συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας χρειάστηκε να συγκεντρώθει σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής προκειμένου οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης) να καταφέρουν να αποχωρήσουν, με τους αγρότες που τους είχαν εγκλωβίσει, να τους βρίζουν χυδαία.



Πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το κτίριο υπό έντονες αποδοκιμασίες και με την προστασία της αστυνομίας.

''Κοπρόσκυλα θα σας πάρουμε το κεφάλι'' φώναζαν ορισμένοι από τους διαδηλωτές, με τον βουλευτή να απομακρύνεται αμίλητος...



Οι οργισμένοι αγρότες της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο το μεσημέρι, όταν ξεκινούσε η συνέντευξη τύπου. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ