Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίζεται μόνο με την πετσέτα της

Είναι κούκλα, σέξι και τώρα φωτογραφίζεται μόνο με την πετσέτα για το περιοδικό People και αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της.Η Φαίη Σκορδά δίνει συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (και όχι μόνο) σε όλες τις φίλες της και μιλά για τη δική της beauty routine…

Από τότε που σπούδαζε στην Ιταλία, η Φαίη Σκορδά λάτρευε να αναζητά νέα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς και να δοκιμάζει ό,τι καινούριο πρότειναν οι τάσεις των catwalks. Μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε στην τηλεόραση πάντα επιμελούνταν προσωπικά τα θέματα ομορφιάς, σε συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, ενώ την εποχή που περίμενε το πρώτο της παιδί η αγαπημένη της στιγμή ξεκούρασης ήταν όταν αναζητούσε βίντεο μακιγιάζ στο YouTube.



Τυλιγμένη στο μπουρνούζι της, μετά το Πρω1νό, κάθεται στο καμαρίνι της και δείχνει στην Σόνια Καζόνι και όλες τις γυναίκες, πώς γίνεται το σωστό ντεμακιγιάζ. «Το βαμβάκι πρέπει να βγαίνει λευκό για να έχει γίνει σωστό ντεμακιγιάζ» λέει, πριν φορέσει μια κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία και χωθεί μέσα στο άνετο τζιν παντελόνι και το Τ-shirt της. Αμέσως μετά έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού. «Θα πας αμακιγιάριστη;» αναρωτιέμαι. «Επειδή στην εκπομπή βάφομαι καθημερινά και πολύ, στις προσωπικές μου στιγμές πολλές φορές κυκλοφορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μπορεί να βάλω bb cream και ένα lip gloss για να φαίνεται το πρόσωπο πιο λαμπερό. Στα μεγάλα κέφια, θα βάλω και ένα κόκκινο κραγιόν. Το αγαπώ χειμώνα-καλοκαίρι».



Η τέλεια βάση για φυσικό μακιγιάζ της Φαίης

«Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, βάζω πάντα λίγη ενυδατική κρέμα και την αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά. Εγώ, αντί για βαριές βάσεις μακιγιάζ, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια bb cream με χρώμα, που είναι και ενυδατική και έχει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει μικροατέλειες διακριτικά και ουσιαστικά παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. Απλώνω την bb cream με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη, καθώς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο κραγιόν, όπως και κάτω από τα μάτια. Σημαντικό tip είναι να την απλώσεις και στο λαιμό, ώστε να μην κάνει διχρωμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ