Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 87χρονο στην Καλαμαριά -Του άρπαξαν 30.000 ευρώ με δόλωμα μια γυναίκα

Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας 87χρονος στην Καλαμαριά, μετά από την απόφασή του να συναντήσει μία γυναίκα.

Οπως αποδείχθηκε, η συγκεκριμένη ήταν το «δόλωμα» και ο ηλικιωμένος έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού, ενώ του άρπαξαν 30.000 ευρώ, πριν τελικά τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο 87χρονος κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν δέχθηκε να συναντήσει τη γυναίκα «δόλωμα». Κατά τη συνάντησή τους, εμφανίστηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι προσποιούνταν τους αστυνομικούς και επιβίβασαν το θύμα σε όχημα. Με χρήση σωματικής βίας προσπάθησαν να αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα που είχε στο σπίτι του. Αμέσως μετά η γυναίκα που είναι στο επίκεντρο της υπόθεσης- και παραμένει ασύλληπτη- μαζί με ένα συνεργό πήραν τα κλειδιά του ηλικιωμένου και το αυτοκίνητό του, πήγαν στο σπίτι του και του άρπαξαν 30.800 ευρώ που είχε εκεί.

Αμέσως μετά οι δράστες τον άφησαν ελεύθερο και ο 87χρονος πήγε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και είναι καλά στην υγεία του. Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, απευθύνθηκε στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας τα όσα έζησε.

Ηδη συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα τρία άτομα, μεταξύ αυτών δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ως «ηγετικό στέλεχος» κατηγορείται 28χρονος, εκ των συλληφθέντων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι Έλληνες και νεαρής ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ