Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η «παράνομη» Gymkhana του San Diego (+video)

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος
O Blake Wilkey μέχρι τώρα σχολούταν με τις off road περιπέτειες και χάρη στην εξαιρετική ειδική κατασκευή του με κινητήρα των 800ps, τις απολάμβανε. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και έκανε τη δική του Gymkhana στους δρόμους του San Diego.

To video που μετράει ήδη πάνω από 600.000 προβολές ονομάστηκε "Αστική Επίθεση" και προωθήθηκε ως illegal hooning που στην ελληνική αποδίδεται ως παράνομα παντιλίκια. Έχει χορηγούς και μια σχετική υπόθεση αφού ο «πρωταγωνιστής» πηγαίνει να αγοράσει το παγωτάκι του, αλλά εκτός αυτών έχει και διάφορα παράπονα, οπότε το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ αφορά την αστυνομία.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα οι αστυνομικοί του San Diego εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατηγορήσουν τον οδηγό για επικίνδυνη και ενοχλητική οδήγηση, καθώς όπως φαίνεται αφενός δεν είχε πάρει άδεια για τις… ταρζανιές του, αφετέρου αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής ενοχλήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση για εμάς που αυτά μας φαίνονται λεπτομέρείες το video είναι διασκεδαστικό και αξίζει να του αφιερώσουμε τα επόμενα πέντε λεπτά μας.



Μας το κοινοποίησε το ειδικό highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ