Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΘ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΏΡΑ 13:00
ΑΙΘΟΥΣΑ «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» HELEXPO Δ.Ε.Θ.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών προγραμμάτων της ΧΑΝΘ, δραστηριοποιείται ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος που έχει συμπληρώσει 34 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.
Διαθέτει τμήμα Επίδειξης έμπειρων χορευτών καθώς και τμήματα Εκμάθησης για αρχάριους και προχωρημένους κάθε ηλικίας. Κάθε χρόνο συμμετέχουν στις δράσεις του 200 και πλέον μέλη, ενώ στα 30 χρόνια λειτουργίας του πάνω από 4.500 διαφορετικά άτομα έχουν γίνει μέλη του και έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμα του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την καθιερωμένη Συνεστίαση που διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος ΧΑΝΘ ετησίως. Φέτος, η Συνεστίαση του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα « Αιμίλιος Ριάδης» που βρίσκεται εντός της Helexpo Δ.Ε.Θ.. Τη Συνεστίαση θα πλαισιώσουν τα τμήματα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου και θα παρουσιάσουν σύντομο πρόγραμμα χορών φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές του Ομίλου, η Παραδοσιακή Χορωδία του Ομίλου.

Μαζί τους η Παραδοσιακή Ορχήστρα με τους : Νίκος Μπούσιος (κλαρίνο), Αστέριος Τράκας (βιολί), Αργύρης Κόκορης (λαούτο – τραγούδι) και Σπύρος Τζιάτζιος (κρουστά).

Στη συνεστίαση κατά παράδοση διενεργείται λαχειοφόρος για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ομίλου και ειδικότερα για την αναβάθμιση του πολύτιμου βεστιαρίου παραδοσιακών φορεσιών που διαθέτει (συντήρηση & κατασκευή νέων).

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη Συνεστίαση μας και να χαρείτε μαζί μας το χορό, τα εδέσματα και την καλή παρέα..

Τιμή πρόσκλησης : 15€ & παιδικό 7€ .
Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας εγκαίρως από τους χοροδιδασκάλους των τμημάτων μας.

Περισσότερες Πληροφορίες :
Τμήμα Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς
231 600 1000 εσωτ. 0884
email : socialaction@ymca.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ