Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ήττα του Ηρακλή στην Ξάνθη με 2-0

Με δύο γκολ του Νέτο η Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Ο άσος των ακριτών άνοιξε το σκορ στο 3’, ενώ στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Ξάνθη στάθηκε τυχερή στο παιχνίδι, αφού στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία σκόραρε και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Μόλις στο 3’ ο Νιέτο με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Περνίς και έβαλε την Ξάνθη μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε, κι έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ουσιαστικό.
Ο «Γηραιός» στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε τον αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Νιέτο «χτύπησε» ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 62’ ο Νιέτο πήρε φανταστική πάσα από τον Ορφανίδη και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κίτρινες κάρτες: Μπέρτος - Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαραμαντάς

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο (76' Ντιμιτρόφ), Ορφανίδης (85' Παπαστεριανός), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (81' Ζαμπάζης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (56' Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ (81' Λουκίνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ