Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ρωσική βότκα: Και… νεκρούς ανασταίνει

«Πέθανε» από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, «αναστήθηκε» και μετά πήγε να το γιορτάσει πίνοντας

Μία ιστορία που θα μπορούσε να προκύψει μόνο από τη φαντασία σεναριογράφων κωμωδιών σημειώθηκε στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας με πρωταγωνιστή έναν λάτρη της βότκας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lenta.ru ένας άνδρας από το Βλαδιβοστόκ έπινε μαζί με ομάδα φίλων του σε μπαρ, όταν έπειτα από το τελευταίο ποτήρι βότκας έχασε τις αισθήσεις του.

Ανήσυχοι οι φίλοι του, κάλεσαν γιατρό, ο οποίος αφού εξέτασε τον άνδρα ανακοίνωσε το θάνατό του και έδωσε εντολή για τη μεταφορά της σορού του σε νεκροτομείο της περιοχής.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αφού η… σορός βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου και αφού είχε εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου, μία εργαζόμενη άκουσε περίεργους θορύβους με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τους γιατρούς ενημερώνοντάς τους σχετικά.

Εκείνοι την αντιμετώπισαν, τουλάχιστον, με καχυποψία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι γιατροί κι η εργαζόμενη αντιπαρατέθηκαν σε τέτοιο βαθμό που κάλεσαν την αστυνομία.

«Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του νεκροτομείου και είδαν στο διάδρομο έναν άνδρα σε κατάσταση σοκ», δήλωσε επικεφαλής της αστυνομίας στο Βλαδιβοστόκ στο Lenta.ru, εξηγώντας πως ο άνδρας χτυπώντας με τα χέρια του άνοιξε τελικά τη θύρα του ψυγείου όπου βρισκόταν.

Ο τυχερός άνδρας για να γιορτάσει την… ανάστασή του επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του, στο οποίο οι φίλοι του έπιναν για να ξεχάσουν την τραγωδία.

Μόλις τον είδαν να στέκεται όρθιος μπροστά τους δε μπορούσαν να το πιστέψουν, όταν, όμως, τους εξήγησε όλα όσα συνέβησαν τότε όλοι μαζί άρπαξαν ένα ακόμα μπουκάλι βότκας και ξεκίνησαν πάλι να πίνουν για να γιορτάσουν αυτή τη φορά την επιστροφή του στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ