Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Kαλλιστεία "Miss Κρατούμενη" 2015 (φωτογραφίες)

Ετήσια καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν στις γυναικείες φυλακές Talavera Bruce στο Ρίο ντε Τζανέιρο και νικήτρια του διαγωνισμού ήταν μια γυναίκα η οποία έχει καταδικαστεί σε 39 χρόνια φυλάκιση για ληστεία.
Μέχρι πρότινος, είχαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα των καλλιστείων που απείχε πολύ από την ύπαρξη ένοπλων φρουρών και τα αγκαθωτών συρματοπλεγμάτων. Αυτό που ήταν σίγουρο επίσης μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν πως το συγκεκριμένο θέαμα δεν υπήρχε περίπτωση να λάμβανε χώρα σε μία από τις πιο σκληρές γυναικείες φυλακές στον κόσμο.

Τα ετήσια καλλιστεία, Μiss Κρατούμενη 2015, πραγματοποιήθηκαν στις γυναικείες φυλακές Talavera Bruce στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία.Η φετινή νικήτρια ήταν η Μισέλ Νέρι Ράντζελ, 27 χρονών.Η Μισελ βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα το 2010, όταν καταδικάστηκε σε 39 χρόνια φυλάκιση για ληστεία - και επιπλέον έξι χρόνια που προστέθηκαν στο ποινικό μητρώο της για πορνεία μέσα στη φυλακή

Η φυλακή, μέσα στο εκτεταμένο σωφρονιστικό κέντρο Bangu, είναι η μόνη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Βραζιλίας για γυναίκες και κατέχει τις πλέον σοβαρές υποθέσεις γυναικείων παραβατών της χώρας.Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση των γυναικών κρατουμένων και υποστηρίζεται τόσο από κοινωνικές όσο και εκκλησιαστικές ομάδες. Οι γυναίκες – κρατούμενες δοκιμάζουν διαφορετικά φορέματα, ενώ εθελοντές επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους.

Δείτε τις φωτο εδώ:











dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ