Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

H Aλίκη έγινε ημερολόγιο 20 χρόνια μετά θάνατον: Οι ανέκδοτες φωτογραφίες

Με αφορμή την επέτειο των είκοσι χρόνων από τον θάνατό της, ο γιος της μεγάλης σταρ, της Αλίκης, δημιούργησε ημερολόγιο με ανέκδοτες φωτογραφίες της μητέρας του.

Το 2016, συμπληρώνονται 20 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά όσοι θέλουν μπορούν να την έχουν κοντά τους, μέσα από το συλλεκτικό ημερολόγιο με τις πενήντα σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες της, από το αρχείο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Νάνας Παναγούλια.

Προσωπικές στιγμές, εικόνες από τα γυρίσματα των ταινιών της γυρνούν πίσω τον χρόνο, ενώ φίλοι και συνεργάτες της μιλούν για τον ζωντανό μύθο Αλίκη: Βαγγέλης Παπαθανασίου, Έλενα Ακρίτα, Μάρω Κοντού, Γιάννης Μπέζος, Νόνικα Γαληνέα, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μάρθα Βούρτση, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Κάτια ∆ανδουλάκη, Μαίρη Χρονοπούλου, Γρηγόρης Βαλτινός, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μπέτυ Λιβανού, Νίκος Γαλανός, Ρίκα ∆ιαλυνά, Κατερίνα Χέλµη, Δάνης Κατρανίδης, Νόρα Βαλσάµη, Βασίλης Καΐλας, Μαρία Κωνσταντάρου, Νίκος Τσούκας, Άγγελος Αντωνόπουλος, ∆έσποινα Στυλιανοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ντίνος Καρύδης, Γιώργος Ηλιάδης, Άννα Φόνσου.











Το ημερολόγιο «Αλίκη, Ένας χρόνος στην αιωνιότητα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στην τιμή των 9,90€ (διαστάσεις 30cmX30cm, έγχρωμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ