Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Το νέο τρέιλερ “Captain America: Civil War” κόβει την ανάσα (βίντεο)

Η νέα ταινία του Captain America παρουσιάζει τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των «καλών» της Marvel

Φαίνεται ότι η Marvel ζήλεψε τη δόξα του “Star Wars” και είπε να κάνει και αυτή λίγο θόρυβο... Έξι μήνες πριν από την προβολή του “Captain America: Civil War” έκανε την παρουσία του το πρώτο χορταστικό τρέιλερ, το οποίο προβλήθηκε αρχικά στην εκπομπή τουΤζίμι Κίμελ και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχει ξεπεράσει τις 2,5 εκατ. προβολές στο YouTube.



Η νέα ταινία της Marvel φέρνει τους υπερήρωές της σε μία νέα εποχή: αυτή κατά την οποία θα έλθουν αντιμέτωποι οι «καλοί» μεταξύ τους. Στην αρχή του τρέιλερ βλέπουμε τον Captain America (Κρις Έβανς) και τον Falcon (Άντονι Μάκι) να ανακρίνουν τον Bucky Barnes/Winter Soldier (Σεμπάστιαν Σταν). Η κυβέρνηση κυνηγά τον τελευταίο για κάτι που λέει ότι δεν έκανε και ο παλιόφιλός του Captain προσπαθεί να τον προστατέψει. Και κάπως έτσι ξεκινά η διάρρηξη των σχέσεων.



Η κυβέρνηση θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό της τη δράση των υπερηρώων. Ένας από τους αξιωματούχους της (ο Γουίλιαμ Χαρτ κάνει το ντεμπούτο του στο σύμπαν της Marvel) λέει μάλιστα την εξής ατάκα στον Captain America: «Πολλοί σε βλέπουν σαν ήρωα. Υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν τον όρο 'αυτόκλητος τιμωρός'. Ενήργησες με απεριόριστη εξουσία και καθόλου εποπτεία. Είναι κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να ανεχτεί πια». Ο Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) συμφωνεί με αυτή τη θέση, ενώ ο Captain όχι. Δύο στρατόπεδα θα συγκρουστούν. Ο εμφύλιος πόλεμος της Marvel ξεκινά.



Με τον Captain America συντάσσονται οι Hawkeye (Τζέρεμι Ρένερ), Scarlet Witch (Ελίζαμπεθ Όλσεν), Falcon και Bucky Barnes. Με την πλευρά του Iron Man συστρατεύονται οι War Machine (Ντον Τσιντλ), Natasha Romanoff (Σκάρλετ Γιόχανσον), ενώ το ντεμπούτο του κάνει και ο Black Panther (Τσάντγουικ Μπόσμαν). Στην ταινία θα συμμετάσχουν επίσης ο Ant-Man, ο Vision, αλλά και ο Spider-Man, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στο τρέιλερ. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου. Έχουμε καιρό ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ