Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τούντορ: «Αυτά είπα στον Μπερμπάτοφ»

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει ένα μήνα μακριά από το τρίποντο και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Τούντορ παραδέχθηκε ότι η ομάδα «έχει μπλοκάρει ψυχολογικά». Επισήμανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα πειθαρχίας στην ομάδα. Φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν πρέπει να βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα, έστω και αν αυτές οι αντιδράσεις, όπως του Μπερμπάτοφ είναι της στιγμής.

- Έχετε ξεχάσει το παιχνίδι με την Καμπάλα και αν ναι, τι κρατάτε από αυτό;

"Πρέπει να κοιτάμε το μέλλον. Την Πέμπτη είδα σημαντικά πράγματα από την ομάδα μου στο δεύτερο μέρος όπου κάναμε καλή εμφάνιση. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά για το μέλλον και σε πρώτη φάση για τον αγώνα με την Καλλονή. Σε ότι αφορά το Europa, από τη μέρα της κλήρωσης είχα πει ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί με το αποτέλεσμα της."

- Ποια πράγματα είδατε την Πέμπτη και θεωρείτε ότι είναι ενθαρρυντικά;

"Είδα την αυτοθυσία των παικτών, την αυτοπεποίθηση, το κουράγιο, την ψυχολογία, είδα θετικά πράγματα και περιμένω να δω και τα ίδια και παραπάνω και τη Δευτέρα απέναντι στην Καλλονή"

- Ποια εξήγηση μπορείτε να δώσετε ότι ο ΠΑΟΚ κλείνει μήνα χωρίς νίκη και είναι τελευταίος σε αρκετές κατηγορίες της στατιστικής;

"Πιστεύω ότι έχουμε μπλοκάρει ψυχολογικά. Αλλά στο ματς της Πέμπτης στο δεύτερο μέρος, νομίζω ότι το ξεπεράσαμε. Επίσης, είναι σημαντικό ότι αρχίσαμε να κάνουμε ευκαιρίες αλλά μας έλειψε το γκολ. Για παράδειγμα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είχαμε τέτοιες ευκαιρίες. Απλά σκοράραμε από το πέναλτυ και από ένα κόρνερ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε τα γκολ και για βαθμούς και ψυχολογία."

- Υπάρχει θέμα πειθαρχίας στην ομάδα; Σας ενόχλησε το αστείο του Αθανασιάδη ή ότι ο Μπερμπάτοφ έφυγε με το που έγινε αλλαγή από τον αγωνιστικό χώρο; Κλονίζεται έτσι η πειθαρχία στην ομάδα;

"Για μένα ήταν καλό αστείο αυτό που έκανε ο Αθανασιάδης. Ήταν θετικό και όχι αρνητικό και το απόλαυσα με αυτή τη φωτογραφία. Ήταν κομμάτι της βραδιάς που βγήκαμε για φαγητό Σε ότι αφορά τον Μπερμπάτοφ, μερικές φορές κάποιοι σκέφτονται εγωιστικά και τον εαυτό τους. Αλλά αυτό το κάνουν σε μια στιγμή. Εγώ του εξήγησα ότι δεν έχω να αντιμετωπίσω έναν ποδοσφαιριστή. Είναι για μένα σημαντικός. Είναι πράγματα που τα αφήνω πίσω και δεν πρέπει να τα κοιτάμε. Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και δε δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά που έγινε"

- Πλέον τι είναι αυτό που μπορεί να σας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια;

"Το ότι βλέπω την προσπάθεια της ομάδας. Και θέλω να δω τα καλά στοιχεία της ομάδας που έβγαλε την Πέμπτη και στο ματς της Δευτέρας".

- Ποια είναι η άποψη σας για την Καλλονή ;

"Είναι κλασσική ομάδα έδρας που δυσκολεύει εκεί κάθε αντίπαλο. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας εμφάνιση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ