Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ευτυχώς νίκησε την Καλλονή!

Μην τρελαίνεστε. Την Καλλονή νίκησε ο ΠΑΟΚ. 
Μια ομάδα, εν δυνάμει, Β΄ Εθνικής. 
Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι από τις πιο αδύναμες, αν όχι η πιο αδύναμη, της Super League και όπως όλα δείχνουν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στην Football League.
Ο Δικέφαλος δεν έκανε καλή εμφάνιση, αν και στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να "καθαρίσουν" εύκολα την Καλλονή.

Τελικά, μπορεί το 1-3 να δείχνει μια άνετη επικράτηση, όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της απόδοσης των παικτών.
Από αυτή την εικόνα εξαιρούνται ο Κλάους που έκανε τη δουλειά του ως σέντερ φορ και μάλιστα δυο φορές, ο Ροντρίγκεζ που, ναι μεν, στο Β΄ ημίχρονο έπεσε η απόδοσή του, αλλά με δυο προσωπικές του ενέργειες ο ΠΑΟΚ πήρε δυο τέρματα (με Κλάους και Μυστακίδη) και αμυντικά ο Μαλεζάς κατά πρώτο λόγο, με τον Τζιόλη να βοηθάει πολύ στον ανασταλτικό τομέα.
Τελικά, ο Δικέφαλος τα κατάφερε στο νησί, πήρε τους τρεις βαθμούς και, ίσως αυτό, του αλλάξει το... στραβό αρμένισμα.

Τα γκολ 1-3:
(41' πεν. Μανούσος - 7΄, 76' Αθανασιάδης, 90' Μυστακίδης)

Οι συνθέσεις
Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιουράκης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς), Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60' Μυστακίδης), Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (80' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ