Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Βεζυρτζής: Ο Σαββίδης βάζει λεφτά σε βαρέλι χωρίς πάτο

Ενα πρόσωπο από τα παλιά πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Βεζυρτζή για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου του βορρά, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» στην οποία φάνηκε να γνωρίζει αρκετά για τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με την τακτική του Σαββίδη να δαπανά διαρκώς λεφτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Όλοι περίμεναν - με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν για μεταγραφές το καλοκαίρι, τη δυναμική του κόσμου, αλλά και με τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ να είναι λυμένα- ότι η χρονιά θα ήταν καλή. Κι όμως, στο γήπεδο τα πράγματα δεν είναι όπως όλοι τα περιμέναμε. Είναι παράλογο... Είναι απίθανο ο ΠΑΟΚ να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από την 5η αγωνιστική. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Για το ποιον βαραίνουν οι ευθύνες της παρούσας κατάστασης: «Είναι δύσκολο να ξέρεις αν δεν είσαι μέσα στην ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι άψογος σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει επενδύσεις, βάζει στον ΠΑΟΚ πολλά χρήματα κι όμως η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω μάθει να πουλάω μυαλό σε κανέναν. Ο καθένας έχει διοικητική γνώση και ο Σαββίδης πρέπει να βρει τι φταίει και πώς μπορεί να δώσει λύση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσει να βάζει χρήματα σε ένα πηγάδι που δεν έχει πάτο».

Για τις... μπαλαρίνες: «Είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Όλα αυτά που γίνονται δείχνουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα. Για αυτό και επιμένω ότι ο Σαββίδης θα πρέπει να βρει τις αιτίες για τα φαινόμενα που παρατηρούνται και να δώσει λύσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο μεταγραφές προκειμένου να πρωταγωνιστήσει: «Ακούω συνέχεια για μεταγραφές, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Κάθε καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες χωρίς η ομάδα να φτάνει σε επιτυχίες. Ο Σαββίδης κάνει ό,τι του ζητήσουν. Δύο παίκτες θέλει ο προπονητής, δύο του παίρνει. Κι όμως, λίγες από τις μεταγραφές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Είναι θέμα σχεδιασμού. Αν κάθε μεταγραφική περίοδο παίρνεις παίκτες που δεν αποδίδουν στον ΠΑΟΚ και πηγαίνουν αλλού και βγάζουν φωτιές, δεν φταίνε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά εσύ που κάνεις τον σχεδιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ