Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ»

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή νέου φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο παραλογισμός του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βάζει αυτή τη φορά στο στόχαστρο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Στο όνομα των Μνημονίων που κάποτε αποκήρυτταν και τώρα υπηρετούν με ζήλο νεοφώτιστου, αποφάσισαν τώρα την επιβολή φόρου μόνο στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, πλήττοντας ανεπανόρθωτα τη βιωσιμότητα των πρακτορείων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, είναι τόσο καταστροφικές οι συνέπειες από την επιβολή του νέου τέλους ανά στήλη που απαξιώνονται πλήρως όλα τα παιχνίδια, το δε «Πάμε Στοίχημα» με 20% «καπέλο» σβήνει, καθώς θα έχει ανταγωνιστικά τις χειρότερες επιδόσεις.

Είναι προφανές πως με το νέο αυτό χαράτσι πολλά πρακτορεία που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας θα οδηγηθούν στο λουκέτο, ενώ θα υπάρξει και νέα επιβάρυνση για το Δημόσιο, καθώς τα προβλεπόμενα έσοδα από τους φόρους δεν θα καταβληθούν ποτέ.

Καλώ την κυβέρνηση να επιστρέψει έστω και τώρα στο δρόμο της λογικής. Να κατανοήσει πως ο νέος αυτός φόρος όχι μόνο εξουθενώνει τα πρακτορεία, αλλά και ενισχύει αυτούς που λειτουργούν παράνομα.

Επιτέλους, σταματήστε να υπερφορολογείτε ότι κινείται…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ