Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Κατηγορούμενος σε δικαστήριο: «Δεν ήταν βιασμός επειδή η κοπέλα είναι πορνοστάρ» (φωτογραφίες)

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον πρώην παλαιστή και ηθοποιό πορνογραφικών ταινιών War Machine να κάνει αστειάκια στο δικαστήριο, εμμένοντας μάλιστα σε μία εξωφρενική γραμμή υπεράσπισης: Ότι οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν είναι δυνατόν να βιαστούν.

Ο αμερικανός παλαιστής War Machine, ο οποίος ως Jonathan Koppenhaver αλλά άλλαξε νομικά το όνομά του το 2008, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, του ξυλοδαρμού και της απόπειρας δολοφονίας της πρώην κοπέλας του, Κρίστι Μακ.

Όπως υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα, η κακοποίησή της από τον φίλο της είχε ξεκινήσει ήδη από το 2013, ωστόσο την περασμένη χρονιά ένα από τα βίαια ξεσπάσματά του παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Τα αποτελέσματα της ολέθριας επίθεσης που δέχτηκε η Μακ, η οποία, όπως και ο τότε φίλος της, εργαζόταν στη βιομηχανία πορνό, ήταν πραγματικά σοκαριστικά, όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες που είχε ποστάρει η παραμορφωμένη κοπέλα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.



Πέραν από τις σοβαρότατες κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, η πρώην κοπέλα του War Machine υποστηρίζει ότι βιάστηκε από εκείνον τουλάχιστον πέντε φορές, αλλά ότι φοβόταν να τον καταγγείλει στην αστυνομία μέχρι που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιστή, Μπράντον Σούα, οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι αβάσιμες λόγω του... επαγγέλματος του θύματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σούα υποστήριξε τη Δευτέρα στο δικαστήριο ότι η φύση της δουλειάς της Κρίστι Μακ υποδηλώνει ότι υπήρχε «συναίνεση» και ότι είχε δημιουργήσει στη νεαρή γυναίκα «την επιθυμία, την προτίμηση και την ανοχή απέναντι σε ένα συγκεκριμένο είδος σεξουαλικής επαφής που ξέφευγε από τα συνηθισμένα».



Σύμφωνα με τη New York Post, η συγκεκριμένη γραμμή υπεράσπισης προκάλεσε μία έντονη συζήτηση στο δικαστήριο, καθώς οι εισαγγελείς προειδοποίησαν τον δικηγόρο του War Machine ότι η αμερικανική νομοθεσία προστατεύει το σεξουαλικό ιστορικό της καταγγέλουσας σε υποθέσεις βιασμού.

«Δεν πώς οι σεξουαλικές πράξεις στις οποίες συμμετείχε η Μακ στις ταινίες της μπορεί να υποδηλώνουν ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά της στον βιασμό. Δεν βλέπω καμία σύνδεση ανάμεσα στα δύο πράγματα», είπε η δικαστής Ελίσα Κάντις.

Η εισαγγελέας Ζακλίν Μπουθ ήταν ακόμη πιο αυστηρή με τον κατηγορούμενο. «Μόνο και μόνο επειδή έκανε συναινετικά μερικά πράγματα στις ταινίες της δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να την εξαναγκάσει σε αυτές τις πράξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ως απάντηση στην τοποθέτησή της, ο αμετανοητος κατηγορούμενος άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τη μεριά της και να της στέλνει φιλάκια, γεγονός που οδήγησε την έδρα να προχωρήσει σε σύσταση προς τον δικηγόρο του να συγκρατήσει τον πελάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ